This is my current CV

PERSONLIGT

Jeg er en lidt nørdet ung mand på 21-år, som har har kompetencer på mange fronter. I en tidlig alder fangede teknologi og computere min interesse, og siden har jeg brugt store dele af min fritid på at udforske den digitale verden.

Til dagligt læser jeg til Multimedie Designer på Aarhus Erhvervsakademi, på linjen Digital Playground. Derudover tager jeg ekstra timer i ”Mobile & UI”. Jeg synes især det er vildt fedt at designe og lave forskellige Front-End og visuelle solutions.

Når jeg ikke har noget at skulle læse op eller aflevere, bruger jeg det meste af min fritid på at lave små projekter.
Mine projekter er alt lige fra små ikoner, logoer, mockups eller små sketches til Instagram. Jeg bruger meget af min fritid på selvlæring af kodesprog eller metoder i f.eks. Illustrator og jeg tager mange online kurser til at styrke min viden på områder som er nye for mig. Jeg arbejder hurtigt og er i stand til at konstruere prototyper, mockups og wireframes i en fart.

UDDANNELSE

FRONT-END

Jeg arbejder til daglig med front-end og er vant til processen som ligger imellem første tanke og færdigt produkt.
Jeg har værktøjer som Photoshop & Illustrator liggende på ryggraden, og har efterhånden en del års erfaring i de andre store programmer i Adobes Suite.
Jeg har lavet wireframes og prototyping i mange af mine projekter og har en del erfaring med at lave High Fidelity og interaktive prototyper.
Indtil videre har mine projekter mest været web relateret, så jeg kender HTML5 & CSS3 sprogene ud og ind og er erfaren med jQuery.
Jeg har også 2 års erfaring med at 3D i Autodesk 3Ds Max.

EXPERTISE

BACK-END

Back-end er helt klart ét af de områder hvor jeg har mest at lære, men jeg arbejder hårdt på det. Jeg tager lige nu timer med MySQL og PHP for at blive mere sikker i min back-end. Jeg har arbejdet med PHP, men jeg har meget at lære, hvilket indtil videre har været selvlæring. Jeg er begyndt at dykke ned i MySQL, der også er lidt nyt for mig, så ud over de moduler Erhvervsakademiet tilbyder, tager jeg også online kurser. Skal der bruges et CMS vælger jeg nok Wordpress, da jeg kender det bedst, men jeg har også været i berøring med både Joomla og Drupa.

TEKNISKE KOMPETENCER

PERSONLIGE INTERESSER

PDF Download